Γιατί να μας Επιλέξετε

Η εταιρεία “Μουστάκας” Σαλόνι Νυφικών – Βαπτιστικών λειτουργεί από το 1999, στον νέο της χώρο, στην οδό Δημογερόντων 1, στις Σέρρες. Γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των πελατών μας, δημιουργήσαμε φόρμες επικοινωνίας από όπου μπορείτε ηλεκτρονικά να κλείσετε το ραντεβού σας για την Πρόβα του Νυφικού σας, την Οργάνωση του Γάμου σας, την Επιλογή των Βαπτιστικών σας και φυσικά την Οργάνωση της Βάπτισής σας.
Στην εταιρεία “Μουστάκας” Σαλόνι Νυφικών – Βαπτιστικών έχουμε βασικό άξονα τα 53 χρόνια της εμπειρίας μας στον τομέα του γάμου και της βάπτισης. Έτσι, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και προϊόντων, όπως νυφικά, βαπτιστικά, ανθοστολισμούς, λαμπάδες, στέφανα, προσκλητήρια και πολλά άλλα. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο του γάμου και της βάπτισης αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για κάθε βοήθεια, πληροφορία αλλά και συμβουλή για την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες μας, έχοντας πάντα ως βάση τις δικές τους επιθυμίες.

Επιλογή Βαπτιστικών

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή οργάνωσης και θεμάτων σε πακέτα βαπτιστικών .Σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από την τεράστια ποικιλία ειδών και επώνυμων κατασκευαστών, που συνεργαζόμαστε, ρουχάκια, παπουτσάκια, συσκευασίες ρούχων, λαμπάδες, λαδόπανα, μπαλόνια, στολισμούς εκκλησιών, κλπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε, σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ, το δικό σας πακέτο βαπτιστικών πάντοτε με την δική μας υπεύθυνη καθοδήγηση.

Ραντεβού για την Δοκιμή Νυφικών

Η δοκιμή των νυφικών  πραγματοποιείται στον πρώτο όροφο του καταστήματός μας, σε ένα ευχάριστο, ευρύχωρο, άνετο και φιλικό περιβάλλον. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νυφικά φορέματα σε διαφορετικές γραμμές και στυλ ώστε να ανακαλύψετε το τέλειο για εσάς νυφικό που όχι μόνο θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα φορώντας το, αλλά επιπλέον θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και θα αναδεικνύει το προσωπικό σας στυλ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού πριν από την επίσκεψή σας. Για να οργανώσετε σωστά το προσωπικό σας ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία ,παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 23210 51008.

Ολοκληρωμένα Πακέτα Οργάνωσης Γάμου & Βάπτισης

Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μερικά ενδεικτικά πακέτα οργάνωσης γάμου για νεόνυμφους και κουμπάρους καθώς και τα πακέτα προσφορών βάπτισης για γονείς και νονούς. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικό σας πακέτο σύμφωνα με τις επιλογές σας και το προσωπικό σας budget.