Σχετικά με μας

Η εταιρεία “Μουστάκας” Σαλόνι Νυφικών – Βαπτιστικών   λειτουργεί από το 1999, στους νέους της χώρους, στην οδό Δημογερόντων 1, στις Σέρρες. Γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των πελατών μας, δημιουργήσαμε μία κεντρική εστία από όπου μπορείτε να οργανώσετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας.
Στην εταιρεία “Μουστάκας” Σαλόνι Νυφικών – Βαπτιστικών έχουμε βασικό άξονα τα 53 χρόνια της εμπειρίας μας στον τομέα του γάμου και της βάπτισης, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης και προϊόντων, όπως νυφικά, βαπτιστικά, ανθοστολισμούς, λαμπάδες, στέφανα, προσκλητήρια, διακόσμηση μπαλονιών, αυτοκινήτου, ανθοδέσμη νύφης και πολλά άλλα. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο του γάμου και της βάπτισης αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι προς τους υπάρχοντες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες μας για κάθε βοήθεια, πληροφορία αλλά και συμβουλή για την καλύτερη επιλογή, έχοντας πάντα ως βάση την επιθυμία των πελατών μας.

Επιλογή Βαπτιστικών
Στο κατάστημά μας διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή οργάνωσης και θεμάτων σε πακέτα βαπτιστικά.
Σας παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από την τεράστια ποικιλία ειδών και επώνυμων κατασκευαστών, που συνεργαζόμαστε, ρουχάκια, παπουτσάκια, συσκευασίες ρούχων, λαμπάδες, λαδόπανα, μπαλόνια, στολισμούς εκκλησιών, κλπ. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε, σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ, το δικό σας πακέτο βαπτιστικών  πάντοτε με την δική μας υπεύθυνη καθοδήγηση.

Ραντεβού για την Δοκιμή Νυφικών
Η δοκιμή των νυφικών του πραγματοποιείται στον πρώτο όροφο του καταστήματός μας, σε ένα ευχάριστο, ευρύχωρο, άνετο και φιλικό περιβάλλον. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νυφικά φορέματα σε διαφορετικές γραμμές και στυλ ώστε να ανακαλύψετε το τέλειο για εσάς νυφικό που όχι μόνο θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα φορώντας το, αλλά επιπλέον θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και θα αναδεικνύει το προσωπικό σας στυλ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού πριν από την επίσκεψή σας. Για να οργανώσετε σωστά το προσωπικό σας ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα νυφικά της εταιρίας μας παρακαλούμε επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο 23210 51008.

Ολοκληρωμένα Πακέτα Οργάνωσης Γάμου & Βάπτισης
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μερικά ενδεικτικά πακέτα οργάνωσης γάμου για νεόνυμφους και κουμπάρους καθώς και τα πακέτα προσφορών βάπτισης για γονείς και νονούς. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικό σας πακέτο σύμφωνα με τις επιλογές σας και το προσωπικό σας budget.